4 izb. dom Dunajská Streda – zariadený dom, stačí sa len nasťahovať !!!

Cena:
350 000,00 €
Kraj: Trnavský kraj
Okres: Dunajská Streda
Obec: Dunajská Streda
Ulica: Malolesná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: novostavba
Podlahová plocha: 136 m2
Plocha pozemku: 583 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 963197
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkam na predaj pekný 4 izbový rodinný dom v Dunajskej Strede na Malolesnej ulici. Dom je typu bungalov so zastavanom plochou 155 m2, celková úžitková plocha je 136 m2, z toho je 26 m2 zastrešená terasa, pozemok má 583 m2. Nízkoenergetický moderný rodinný dom sa nachádza v novovybudovanej lukratívnej obytnej zóne Malé Blahovo. Je riešený ako jednopodlažný nepodpivničený bungalov s plochou strechou s izoláciou, postavený z kvalitných štandartných materiálov. Postavený bol v roku 2019.
Dispozičné riešenie domu je prakticky navrhnuté. Vstupnou halou sa vchádza do priestrannej obývačky s kuchyňou a vstupom na zastrešenú terasu.
Na pravej strane interiéru domu je chodba z ktorej je vstup do troch izieb, kúpeľne, WC a technickej miestnosti.
Z kuchyne je stup do komory. Kuchynská linka je moderná so všetkými elektrospotrebičmi vrátane umývačky riadu. Súčasťou kuchyne je aj vysoký stôl so vstavanými skrinkami a čalúnenými barovými stoličkami. Súčasťou obývačky s kuchyne je praktický krb s prieduchmi. Obývacia časť je zariadená rohovou sedačkou so stolíkom, skrinkou a teIevízorom.
Všetky izby sú zariadené nábytkom. V dvoch izbách je posteľ, rolldory po celej stene, stolík a stolička. V jednej izbe je sedačka. V kúpeľni je vaňa, sprchový kút, skrinková zostava s umývadlom a WC. WC je v dome ešte jedno samostatné a technická miestnosť. Z obývacej izby je vstup na veľkú zastrešenú terasu. Materiál je hliník a bezpečnostné sklo. Všetky diely zasklenenia terasy sa dajú posúvať, takže v lete môže byť terasa úplne otvorená. Terasa je zariadená záhradným nábytkom, sú tam dva stoly, stoličky a kreslá. Vstupné dvere sú bezpečnostné.
V dome je podlahové kúrenie na elektriku. Podlaha je kombinácia keramickej dlažby a kvalitnej vinylovej podlahy, ktorá sa vyznačuje dlhou trvácnosťou nenáročnou údržbou. Okná majú izolačné sklá osadené v plastových profiloch s vonkajšími, elektricky ovládanými hliníkovými žalúziami.
Dom je umiestnený v prednej časti pozemku. Na pozemku pred domom je vybudované zastrešené parkovacie státie. Pozemok v záhrade je pekne upravený, vysadený ozdobnými kríkmi a ovocnými stromami. Exteriér okolo domu je zatrávnený kobercovým trávnikom, ktorý obsluhuje automatický zavlažovací systém. Na kosenie trávnika je kosačka, ktorá je automaticky nastavená a kosí sama. Na pozemku je vlastná studňa. V zadnej časti pozemku je záhradný domček.
Dom je vybavený alarm systémom a audio vrátnikom na diaľkové ovládanie otvárania brány a bránky. Pripojený na všetky inžinierske siete okrem plynu. K dispozícii je internetová prípojka. Náklady na prevádzku domu sú v sume 180,- Eur mesačne. Pred domom sú vyhradené dve parkovacie miesta. Všetky parkovacie miesta sú upravené dlažbou.
Dom sa nachádza v tichej lokalite, je posledný v slepej uličke, je tam ticho a kľud.
DOM SA PREDÁVA KOMPLET AKO JE, AJ SO ZARIADENÍM !!!
Cena: 350 000,- Eur
Kontakt: Zdena Matúšová, tel. 0903 760 723
Email: matusovazdena-ZVNC-gmail.com
Cena zahŕňa:
- províziu pre realitnú kanceláriu
- kompletné poradenstvo a právny servis (vypracovanie: zmlúv o budúcej kúpnej zmluve,
kúpnych zmlúv, návrh na vklad )
- zabezpečenie aktuálneho listu vlastníctva, príp. katastrálnej mapy
- vklad do katastra nehnuteľností vo výške 66,- Eur.
Pomôžeme Vám tiež pri vybavovaní hypotekárnych úverov prostredníctvom zmluvných
bánk (na základe nadštandardných vzťahov dokážeme sprostredkovať výhodnejšie
úrokové sadzby resp. znížiť poplatky za hypotekárny úver).

Maklér:

makler
Zdena Matúšová
0903760723
matusova-ZVNC-korektreal.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.